Agrarisch recht en fiscaliteit

Fiscaliteiten

Taxatiebureau van Putte geeft bij het opgemaakte taxatierapport extra uitleg. Opgave van welke belastingwetten en regels raken. Uitleg over welke eisen er zijn voor landbouwvrijstelling. Welke mogelijkheden zijn aanwezig gezien vanuit het taxatierapport. De gebieden worden aangegeven waar extra aandacht aan geschonken moet worden. Het taxatierapport wordt persoonlijk gebracht en daarbij wordt uitleg gegeven over al de punten die van belang zijn.

Door goed advies een aanzienlijke besparing

Belasting

Dagelijks houdt Taxatiebureau van Putte zich op de hoogte over de actuele fiscale onderwerpen binnen het Agrarisch Recht. Geeft daardoor adviezen op wet en regelgeving. Toont de verschillende keuzemogelijkheden bij de fiscale wetgeving.

Het feitelijke fiscale juristenwerk wordt gedaan door de jurist of accountant van de klant zelf. Het voorwerk wordt echter verricht door Taxatiebureau van Putte. Dit betekent dat de klant bekend wordt met de termologie en mondiger en kritischer kan reageren naar de betrokken partijen. De kloof tussen fiscalist en ondernemer wordt hierdoor kleiner. Wilt u informatie over dit onderwerp neem dan contact op met Taxatiebureau van Putte.

Uitleg over landbouwvrijstelling

Taxatiebureau van Putte het bedrijf met meerwaarde.

  ©2009-2017 Taxatiebureau van Putte. Best performed in Explorer. Hosted by VitalBiz.nl